Home / / Baalderborg Groep bedankt vrijwilligers

Baalderborg Groep bedankt vrijwilligers

OMMEN – De Baalderborg Groep heeft dinsdagavond 24 september de ruim 750 vrijwilligers in het zonnetje gezet. Dat gebeurde met een feestavond en huldiging van jubilarissen.

Met de jaarlijkse feestavond bedankt de Baalderborg Groep haar vrijwilligers voor de inzet van ‘net dat beetje extra voor cliënten’. Zo’n 350 personen bezochten de avond die in Geesteren werd gehouden.

Na een warm welkom en lopend buffet, sprak directeur Martin Kirchner zijn waardering uit voor het vele werk dat de vrijwilligers dag in, dag uit doen. De jubilarissen G. Jurjens,T. Boom, D. Berends, R. Hospers en H. Mensink zijn 25 jaar vrijwilliger. W. Terpstra, T. Limbeck en C. Houpst werden door Kirchner extra in het zonnetje gezet. Zij maken al 40 jaar uit van de onmisbare vrijwilligersgroep. De avond werd afgesloten met een optreden van Lucas en Gea.

Vrijwilliger worden?

De vrijwilligers van de Baalderborg Groep verhogen het welzijn van de cliënten op allerlei manieren. Zo zijn ze een maatje voor de cliënten, wandelen ze, doen ze activiteiten of een spelletje. De Baalderborg Groep is dan ook enorm trots op alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten. Door hun inzet kleurt de wereld van de cliënt een stuk mooier. Wilt u ook vrijwilliger worden, neem dan contact op met één van de vrijwilligerscoördinatoren: 0523-287100.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.