Home / tweetpost / Atletiekvereniging ACO start met conditietraining voor hardlopers

Atletiekvereniging ACO start met conditietraining voor hardlopers

OMMEN – Atletiekvereniging ACO van Elderen start woensdag 6 november weer met conditietraining voor lopers. De trainingen zijn bedoeld voor leden en niet-leden en kunnen tevens nuttig zijn voor mensen die een andere sport dan hardlopen beoefenen.

De trainingen zijn iedere woensdagavond van 21.00 tot 22.00 uur in de sportzaal van school de Maat, gelegen aan de Baron van Fridaghstraat 137-B in Ommen. De trainingsperiode duurt tot eind maart  volgend jaar. De accenten van de trainingen liggen op basiseigenschappen als  conditie, lenigheid, kracht, loopcoördinatie en uithoudingsvermogen.

De kosten voor de gehele periode zijn 75 euro voor niet-leden. Voor leden van de atletiekclub is deelname gratis. Voor meer informatie en opgave kan contact worden opgenomen met Cor Bronk, via telefoonnummer 0529-454077 of 06-51207530, of via e-mailadres corbronk@hetnet.nl.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.