Home / / Allereerste editie van de Bos Obstacle Run; sportief en uitdagend

Allereerste editie van de Bos Obstacle Run; sportief en uitdagend

OMMEN – Ruim acht kilometer rennen, kruipen, klimmen en ploegen met onderweg 36 obstakels. Dwars door een koude sloot om daarna door de brandweer schoon gespoten te worden. De eerste Boss Obstacle Run was enorm geslaagd.

Voor kinderen startte de vijf kilometerrun in de ochtend waarna ’s middags de deelnemers vanaf 15 jaar het parcours mochten bedwingen. Om de vijf minuten vertrok er een groep van maximaal tien mensen. Onderweg hielpen de sportievelingen elkaar want ‘je buddy laat je niet zakken’.

Opvallend was dat ieder groepje compleet over kwam. Het ging niet om de snelste tijd, wel om het plezier en de uitdaging. De vijfkoppige organisatie is blij en kijkt meer dan tevreden terug op deze allereerste editie waaraan circa 300 enthousiastelingen deelnamen.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.