Home / / Albert Heijn Dalfsen sponsort Dalvo Dames 2

Albert Heijn Dalfsen sponsort Dalvo Dames 2

DALFSEN – Het nieuwe damesteam van Dalvo kreeg onlangs nieuwe wedstrijdshirts, gesponsord door Albert Heijn Dalfsen. Albert en Joke overhandigden de shirts voorafgaand aan de wedstrijd. Hierbij werd uitgesproken waarom Albert Heijn Dalfsen dit team graag sponsort.

Dalvo Dames 2 is een nieuw team, gevormd door oud-speelsters van Dames 1, Dames 2 en meisjes A. Herman de Ruiter, speler van Heren 1 traint en coacht het team. Tot nu toe staat Dalvo Dames 2 op een vierde plek in de competitie. Ze hebben reeds vier wedstrijden gespeeld, waarvan twee gewonnen en twee verloren.

Lees ook

Inloopspreekuur OV in de Overkant

DALFSEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.