Home / / Zwembadseizoen Olde Vechte afgelopen

Zwembadseizoen Olde Vechte afgelopen

OMMEN – Ondanks het mooie nazomerweer heeft het openluchtbad Olde Vechte in Ommen de deuren gesloten. De baden worden winterklaar gemaakt.

Door de goede samenwerking met Duikcentrum Vechtdal hebben de vrijwilligers eind augustus afscheid van elkaar genomen met een barbecue en een proefduik. Op donderdag 5 september sloten de vaste baantjeszwemmers het seizoen af met koffie en gebak. Het bestuur van de Stichting kijkt terug op een prima seizoen. Ze hebben ruim 21 duizend bezoekers mogen ontvangen. Dank gaat uit naar alle vrijwilligers, abonnementhouders en bezoekers voor weer een mooi seizoen. Volgend jaar bestaat het zwembad 65 jaar en de Stichting 5 jaar. Het jaar 2020 zal dan ook in het teken staan van deze bijzondere gebeurtenis. In deze krant, op de website en op de socials zullen alle activiteiten, die in het kader van het jubileum worden georganiseerd, worden vermeld. In april 2020 zal de voorverkoop van de abonnementen weer starten. Bij goed weer en warme baden gaat openluchtbad Olde Vechte op 2 mei 2020 weer open voor publiek.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.