Home / tweetpost / Zwaarbevochten zege voor OZC in Aadorp

Zwaarbevochten zege voor OZC in Aadorp

AADORP – Niet eens zo gek lange geleden acteerden René de Visscher en Martijn Berger gezamenlijk in het sinaasappelkleurige hansopje van HHC Hardenberg. Nu stonden de voormalige ploeggenoten tegenover elkaar in Aadorp, een buurtschap leunend tegen Almelo. De Visscher heeft ASV ’57 bij de hand, terwijl Berger worst moet zien te maken van OZC. Beide ploegen wonnen het openingsduel van het seizoen 2019-2020, met daarbij de aantekening dat de thuisploeg was overtuigender cijfers liet zien: 1-5 in en tegen Bruchterveld, tegen een fortuinlijke 2-1 thuiszege op DES.    

“Mooie overwinning, maar het ging niet vanzelf”, pufte Berger na. De coach van OZC kon na afloop een spreekwoordelijke lange neus maken naar zijn oude voetbalmaatje. “We begonnen goed, maar raakten na de openingsgoal van Marvin Veerman de grip kwijt.” Lars Stokman kan antwoorden namens de thuisclub, maar het zijn weer de bezoekers uit Ommen die op voorsprong komen. Tom Simons gelooft terecht in een diepe bal en de 1-2 licht op van het scorebord. “Begin tweede helft hebben we het lastig gehad”, herinnert Berger zich. “Maar Mark Bennemeer keepte een geweldige wedstrijd en hielp ons door die lastige fase. In het laatste kwartier hadden we ook kunnen weglopen naar 1-3 of 1-4.”

In klasse 3D hebben alleen OZC en v.v. Hellendoorn nog geen schade opgelopen. Op basis van de doelcijfers (6-2 om 4-2) moet OZC Hellendoorn voorrang verlenen. 

Zaterdag speelt OZC op sportcomplex De Polderhoek tegen Kloosterhaar, aanvang 14.30 uur.

Lees ook

Ontwerp Omgevingsvisie Dalfsen 1.0 nu in te zien

DALFSEN – Het eerste concept Omgevingsvisie van de gemeente Dalfsen is vanaf heden tot en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.