Zonnebloemdag in Dalfsen

DALFSEN – Ter gelegenheid van Zonnebloemdag 2019 wil de zonnebloemafdeling Dalfsen graag haar doelgroep verruimen. Daarom worden inwoners van Dalfsen in de gelegenheid gesteld vóór 1 september a.s. een naam en adres door te geven van een persoon die in het kader van Zonnebloemdag extra aandacht verdient.

Vrijwilligers van de Zonnebloem zullen op donderdag 12 september met attenties aanwezig zijn op de markt en bij de Jumbo. Aan het winkelend publiek zal gevraagd worden een attentie te bezorgen. Ervaring leert dat de begunstigde de attentie, maar vooral de aandacht en het bezoekje, erg op prijs stelt.

De Zonnebloemafdeling Dalfsen is een actieve vereniging met ongeveer zestig vrijwilligers. De kernactiviteit is regelmatig bezoek van zieken en ouderen, die over weinig sociale contacten beschikken. Zo bezoeken onze vrijwilligers hun vaste zonnebloemgasten voor een kopje koffie, een gesprek, een spelletje, een wandeling, een gezellig uitje etc. Daarnaast organiseert de afdeling voor de gasten gezamenlijke activiteiten in groter of kleiner gezelschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.