Home / / Zoekplaatje

Zoekplaatje

Opnieuw een foto die betrekking heeft op de ‘Postzegelclub Ommen’. Waarschijnlijk de opening van een postzegelexpositie ergens in Ommen. Dat zou (ook) in 1967 kunnen zijn, maar in onze archieven vinden we tot dusver alleen informatie over een distriktspostzegeltentoonstelling op 20 maart 1971 en een regionale postzegeltentoonstelling op 24 en 25 januari 1975, beiden in het Hervormd Centrum in Ommen. Wie helpt ons aan meer informatie over de (personen op de) foto of aanvullende informatie over de postzegeltentoonstellingen?

Met dank aan Elly van den Heuvel voor informatie over het vorige zoekplaatje (Foto uit 1967 met personen, mogelijk betrekking op “Postzegelclub Ommen”) in deze reeks: “De postzegelclub is op 28 januari 1965 opgericht en op 10 februari 1965 werd de eerste vergadering van de afdeling Philatelica te Ommen gehouden in Hotel de Zon. In de oprichtingsvergadering, gehouden op 28 januari 1965, is besloten om tot een eigen afdeling te komen.” We kregen van Elly hierover een schrijven, getekend door de heer Horstink (oud directeur Postkantoor Ommen).

Reacties met vermelding van archiefnummer AB0242 graag verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Autobedrijf Bouwman, een vertrouwd adres waar uw Citroën & Peugeot in optimale conditie wordt gehouden.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.