Home / / Workshops Kinderboekenweek: Reis mee!

Workshops Kinderboekenweek: Reis mee!

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – Het thema van de Kinderboekenweek van 2 t/m 12 oktober is: Reis mee! De Bibliotheek organiseert daarom verschillende activiteiten rondom vervoermiddelen. In Bibliotheek Dalfsen is er op woensdagmiddag 2 oktober een workshop ‘bouw en race je eigen auto op zout water’. In Bibliotheek Nieuwleusen, Dalfsen en Oudleusen kunnen kinderen op woensdagmiddag 9 oktober voertuigen maken van kosteloos materiaal. Ook is er een leuke speurtocht. Deze workshops zijn gratis en aanmelden is niet verplicht.

Op 5 en 6 oktober is het Weekend van de Wetenschap. Op zaterdagmiddag 5 oktober kan er geknutseld worden in Bibliotheek Dalfsen. Kinderen kunnen een Bibberbotje, borstelbotje of een motortje maken van knutselmateriaal.

Deze workshop is geschikt voor leerlingen uit groep 5 t/m 8. Er is plaats voor maximaal acht kinderen en de kosten zijn 3 euro per persoon. Aanmelden kan via de website of email info@bibliotheekdalfsen.nl.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.