Home / / Weer winst voor d’Ommerdieck

Weer winst voor d’Ommerdieck

NIEUWLEUSEN – De korfballers van d’Ommerdieck uit Nieuwleusen hebben dinsdagavond wederom gewonnen. Op verzoek van tegenstander Amicitia werd de wedstrijd van afgelopen zaterdag verplaatst naar dinsdag. De punten bleven in Nieuwleusen: 14-10.

In de basis van d’Ommerdieck misten Esther van Dijken en Jasper Ekkelenkamp. Carlijn Haan was de invalster. D’Ommerdieck begon goed, 1-0 door Gerja Eijkenaar. Een minuut later was de stand gelijk. Na een kwartier stond d’Ommerdieck voor met 3-1. Amicitia maakte gelijk 3-3. Na 4-4 ging d’Ommerdieck met 4-5 de rust in.

Na rust kwam Femke Rijkeboer in het veld voor Carlijn Haan. Nienke Rijkeboer schoot gelijk raak.
5-5, gevolgd door twee doelpunten van Femke Rijkeboer 7-5. Maar weer kwam Amicitia terug 7-7. Er werden weer goede aanvallen opgezet door d’Ommerdieck en de kansen afgemaakt 9-7. Na 9-8 , 10-8 en 10-9 schoot d’Ommerdieck viermaal op rij raak 14-9. De eindstand was 14-10.

Doelpuntenmakers: Stefan van Veldhuizen 3x, Femke Rijkeboer 3x, Jasper Batterink 2x, Nienke Rijkeboer 2x, Martin Alteveer 2x, Gerja Eijkenaar en Astrid Aalbers. Komende zaterdag speelt d’Ommerdieck om 11.00 uur in Deventer tegen koploper Devinco 3.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.