Home / / Wandeling WijZ welzijn in Beerze

Wandeling WijZ welzijn in Beerze

BEERZE – De eerstvolgende wandeling van WijZ welzijn Ommen op 26 september, gaat door het natuurgebied rond het landgoed Beerze. Hier zijn stuifzanden, mooie oude dennenbossen, kamduinen, uitgestrekte jenerverbes struwelen en nog veel meer mooie natuur. De heer Jan Hagendoorn, voormalig eigenaar van de camping zal er van alles over vertellen. Beerze is zo bijzonder dat Europa het heeft aangewezen als Natura 2000. Kosten deelname aan de wandeling 1,50 euro p.p. Na afloop is er gelegenheid samen koffie te drinken in de kantine van de camping. 9.00 uur verzamelen op de Voormars in Ommen. 09.30 uur start wandeling vanaf de parkeerplaats t.o. de camping De Beerzer Bulten.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.