Vrienden van Rosengaerde vierden jubileum

DALFSEN – Afgelopen donderdag vierde de Stichting Vrienden van Rosengaerde het 25-jarig jubileum. Dit werd gevierd met het aanbieden van muzikale voorstellingen aan de cliënten van Rosengaerde. Daar werd volop van genoten.

Het was tevens het moment dat voorzitter Annie van Dommelen afzwaaide. Ze werd uitgebreid bedankt voor haar inzet en gaf het stokje door aan Gerda de Groot die een warm welkom kreeg. Rosengaerde bood een jubileumbord aan met daarop een passende tekst die de vriendschap symboliseert: ‘Al 25 jaar goede vrienden, fijn dat jullie er zijn!’ In de hal van Rosengaerde is een foto-expositie te zien die een mooi beeld geeft van alle mooie dingen die door de jaren heen door de Vrienden gerealiseerd zijn.

De Vrienden van Rosengaerde organiseren en bekostigen al 25 jaar extra activiteiten, die het leven van de cliënten van Rosengaerde veraangenamen en hun welzijn bevorderen; leuke uitstapjes, hulpmiddelen voor cliënten en materiaal ten behoeve van activiteiten.

Meer informatie over de Vrienden van Rosengaerde is te vinden op: www.rosengaerde.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.