Home / / Volleybalvereniging Flash trapt nieuw seizoen af met twee succesvolle activiteiten

Volleybalvereniging Flash trapt nieuw seizoen af met twee succesvolle activiteiten

NIEUWLEUSEN – Zoals elk jaar heeft volleybalvereniging Flash uit Nieuwleusen het nieuwe volleybalseizoen afgetrapt met een presentatieavond van de jeugdteams en het traditionele openingstoernooi voor de seniorenteams.

Afgelopen vrijdagavond stonden de 23 jeugdteams van seizoen 2019-2020 te popelen om gepresenteerd te worden aan de aanwezige ouders, sponsoren en andere belangstellenden. Speciaal voor deze gelegenheid waren er tribunes in de zaal geplaatst, zodat iedereen de presentatie van dichtbij mee kon maken.

De ruim 130 jeugdleden kwamen onder begeleiding van muziek en applaus de zaal binnen, waarna de voorzitter van Flash, Tineke Meijerink, vol trots de teams even kort voorstelde aan het publiek. Na de presentatie kreeg de jongste jeugd een clinic van dames 1 en 2 aangeboden en werden de ouders en de oudere jeugdleden uitgenodigd voor enkele informatie onderdelen.

De avond werd afgesloten met een verenigingsderby tussen D1 en D2, waarbij het eerste damesteam als sterkste uit de wedstrijd kwam.
Zaterdag werd de Spil vanaf 10.00 uur gevuld met diverse seniorenteams die het openingstoernooi als belangrijke voorbereiding op het nieuwe seizoen beschouwen. Om 16.30 uur werd de laatste wedstrijd afgefloten en mochten de welverdiende bitterballen genuttigd worden.

Met beide activiteiten was het een succesvolle aftrap voor Flash van seizoen 2019-2020.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.