Home / / Volleybalvereniging Flash presenteert jeugdteams

Volleybalvereniging Flash presenteert jeugdteams

NIEUWLEUSEN – Inmiddels is de presentatie van de jeugdteams van het nieuwe volleybalseizoen een ware ‘Flashtraditie’ geworden. Op vrijdagavond 13 september om 18.30 uur worden de jeugdteams voorgesteld aan de ouders, opa’s, oma’s, Flash leden, vrijwilligers, sponsoren en aan iedereen die het leuk vindt.

Zodra de jongste en de oudste jeugd hun intrede hebben gedaan, worden de groepen opgesplitst. De CMV- en de C-jeugd krijgen een clinic aangeboden van Heren 1 en Dames 1 en ondertussen worden alle ouders met de A- en B-jeugd uitgenodigd voor enkele informatieonderdelen waarbij de kennis van de spelregels ook zal worden getest.

De avond zal afgesloten worden met om 20.00 uur een volleybalwedstrijd tussen D1 en D2. Deze teams zijn goed aan elkaar gewaagd. Wie zal er met de winst vandoor gaan? Al met al een gevulde volleybalavond in de Spil, waarbij iedereen welkom is. Tijdens de presentatie en de wedstrijd, welke op center court wordt gespeeld, zijn er tribunes in de zaal aanwezig. Zo kan iedereen alles van dichtbij meemaken.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.