Home / / Voice winnares opent theaterseizoen in Carrousel

Voice winnares opent theaterseizoen in Carrousel

OMMEN – Theater Carrousel blaast dit jaar een oude traditie nieuw leven in; Henk Ruiter ontmoet MuSis. MuSis bestaat uit drie keer twee zingende zussen. Zij staan garant voor een gevarieerde muzikale avond op hoog niveau. Zes stemmen die klinken als een nachtegaal… zuiver en zo puur.
In de voorstelling ‘Henk Ruiter ontmoet MuSis’ zit een extra dimensie want Voice winnares 2017 Pleun Bierbooms, komt ook naar Ommen om naast MuSis, als speciale gast te laten horen dat ze volkomen terecht als Voice winnares door het leven gaat.

Ommen staat tijdens het weekend van 13 en14 september helemaal in het teken van de sponsoractie ‘CaMo & Friends’ tegen de spierziekte SMA. Van elk verkocht ticket gaat 5 euro naar deze actie. Reden temeer om snel tickets te kopen op: www.theatercarrousel.nl of bij Primera in de Bermerstraat.

Op de avond zelf is de theaterkassa geopend vanaf 45 minuten voor aanvang van de voorstelling.

Lees ook

Huidig Bökkers stopt definitief; geen afscheidstournee

REGIO – De Sallandse rockband Bökkers legt definitief het bijltje erbij neer. Er komt dus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.