Home / / Vishandel Zunnebeld overgenomen

Vishandel Zunnebeld overgenomen

NIEUWLEUSEN – Sander Deen heeft Vishandel Zunnebeld in Nieuwleusen overgenomen. Dat betekent dat de bezoekers van de viskar in Lemelerveld (dinsdag), Hoonhorst (woensdag), Nieuwleusen (donderdag) en Slagharen (vrijdag) een nieuw gezicht te zien krijgen.

“Het leek me altijd leuk om een eigen zaak te beginnen”, vertelt Deen, die verder gaat onder de naam Vishandel Deen. “Toen ik te horen kreeg dat John Zunnebeld ermee wilde stoppen, heb ik meteen contact met hem gezocht en we waren er snel uit wat betreft de overname. Ik zal mijn uiterste best doen om het tot een succes te brengen.”

Deen (31) woont in Zuidwolde en werkte tot voor kort als kok in Hoogeveen.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.