Home / / Verenigingen uit Ommen verkopen loten

Verenigingen uit Ommen verkopen loten

OMMEN – Vanaf half september nemen verenigingen uit Ommen deel aan de Grote Clubactie. De clubleden gaan op pad om loten te verkopen voor hun club.

Dit doen ze niet zonder reden. Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit.

Van elk verkocht lot van 3 euro gaat 2,40 euro (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen.

Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller.

Vrienden, familie en betrokkenen uit Ommen ondersteunen direct met deze actie een club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van 100.000 euro.

In de gemeente Ommen doen de volgende clubs mee: Aco van Elderen, OVC 21, Badmintonvereniging En Blok, Energy Ommen, J.C.O., Sombo Bond Nederland, Sportcentrum Emsland, VOLCO Ommen en Voetbal en Atletiekvereniging Mariënberg.

Lees ook

Tien jaar G-voetbal in Ommen

OMMEN – Het G-voetbal in Ommen is begonnen als een gezamenlijk initiatief van OVC’21 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.