Home / / Van Pijkeren Woningbouw tennistoernooi zeer geslaagd

Van Pijkeren Woningbouw tennistoernooi zeer geslaagd

DALFSEN – Aan de zesde editie van het open KNLTB ouderen toernooi in Dalfsen namen afgelopen week 107 tennissers deel. Senioren tennissers vanaf 40-plus, uit met name de nabije regio zorgden voor een zeer succesvol toernooi.

Wedstrijdleider Ruud Schuuring stuurde de eerste spelers afgelopen maandag voor het eerst de baan op. Er werd gespeeld in verschillende poules. Elke deelnemer speelde daardoor in verschillende categorieën op zijn eigen niveau. De beslissende wedstrijden werden zaterdags gespeeld.

Het toernooi is mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers soepel verlopen. Goede sfeer, een volle kantine en ook uitstekend tennis. Met name op de laatste dagen was er veel publieke belangstelling. De uitreiking van de prijzen werd op spontane wijze verricht door Heero Boer. Elke winnaar ontving een welgevulde Jumbo-boodschappentas. De door de hoofdsponsor ter beschikking gestelde wisselschaal werd gewonnen door Agnes Roozeboom en Andrea van Westreenen-Luinenburg. Het was weer ouderwets gezellig op het tennispark in Dalfsen.

Winnaars
DD8 55+ Anneke Lenferink – Anneke Zomerdijk
HD8 55+ Benny Nijenhuis – Fre Wildvank
DD8 40+ Agnes Roozenboom – Andrea van Westreenen
GD7 55+ Bart Nijstad -Zwanet Rosema
DD7 55+ Watsina Dijkstra – Zwanet Rosema
GD7 40+ Ton van de Vegt – Annet Mulder
DD7 40+ Ellis van Gelderen – Irma Klumper
HD7 40+ Roelof Berends – Jeroen Poppen
GD6 40+ Albertus Mulder – Joke van der Veen
DD6 40+ Ingrid Hullen-Zaat – Stella Kuin
HD6 40+ Gerko Dekens – Henri de Witte

Lees ook

OZC en OVC’21 gaan fuseren

OMMEN – OZC en OVC’21, de twee voetbalverenigingen in Ommen, gaan fuseren. Dat is de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.