USV verliest nipt van sv Epe

NIEUWLEUSEN – Op de 1-2 bekeroverwinning van het bezoekende sv Epe viel zondagmiddag niks af te dingen. Techniek, combinaties, de gasten waren op alle onderdelen van het spel een stukje verder dan de hardwerkende thuisploeg.

Toch slaagde sv Epe er voor rust niet in dat verschil in de stand tot uiting te brengen. Want ondanks het overwicht van de Epenaren gaf USV niet zo veel kansen weg. En anders lag de uitstekend keepende Martijn Scheper wel in de weg. Halverwege de eerste helft had USV ook zomaar op voorsprong kunnen komen. Rémon van der Kolk draaide zich op links handig vrij en vond Stefan Boers. Zijn inzet verdween maar net over de lat.

Na rust hetzelfde spelbeeld. De gasten uit Epe hadden veel de bal, maar bleven weinig effectief. Ook in deze fase had USV nog een prima kans de wedstrijd op de kop te zetten. Rémon van der Kolk deed het nu zelf, maar raakte slechts het zijnet. Na ruim een uur kwam sv Epe dan toch op voorsprong. Goalgetter Koen Logen werd gelanceerd en besloot de aanval met een bekeken lob: 0-1.

Al snel werd de marge verdubbeld. USV was het er niet mee eens, toch ging de bal op de stip wegens hands. Stefan Lokhorst wist er wel raad mee (0-2). Dezelfde discussie was er vijf minuten voor tijd. Toen aan de overkant. Wel of niet hands? Sander Schaeffer trok zich niets aan van alle ophef en schoot nauwkeurig raak (1-2), waardoor USV in de ultieme slotfase zowaar nog even mocht ruiken aan een puntje. Maar daar bleef het dan ook bij.

Zondag staat de volgende bekerwedstrijd op het programma. Op sportpark Westbroek in Ommen is OVC ’21 de tegenstander. De zoveelste ‘Vechtdal clash’ begint om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.