Tien punten voor Wim Grondman en Hans Strijkveen

LEMELE – Wim Grondman was wederom de man op de Pitch & Putt Golfbaan in Lemele. Wim was de enige speler die deze ronde zijn hcp naar beneden speelde met de score van 37 stableford punten. Zijn hcp ging van 10.5 naar 10.4. En dus verdiende hij weer de tien punten voor het tussenklassement.

Tonnie Reimink, Bert Wolbers, Diny Fransen en Wim Harkema speelden 36 stableford bij elkaar. Henri Duerink scoorde 35 stableford en Hans Strijkveen, Gerrit Koggel, Gerrit Tempert en Gerrit Dankelman scoorden 34 stableford. De 36 stableford leverde 9 punten op voor het tussenklassement. De 35 stableford van Henri 5 punten en de score van 34 stableford leverde 4 punten op voor het tussenklassement. En zo waren de punten weer verdeeld onder de beste tien spelers deze week voor het stableford klassement.

Bij het strokeplay waren er drie spelers met een rode van 57 slagen namelijk Hans Strijkveen, Tonnie Reimink en Noël Shannon. Henri Duerink pakte de vierde plaats deze week met een ronde van 58 slagen. Gerrit Koggel en Jan Willem van den Berg hadden deze ronde 62 slagen nodig voor de 18 holes. Theo Otten, Wim Grondman, Bert Wolbers en Gerrit Tempert waren elk 64 slagen nodig dit keer. Al deze personen kregen punten voor het tussenklassement strokeplay en wel aflopend van tien naar één punt.

Tussenstand stableford; 1e Wim Grondman 127 punten, 2e Jan Willem van den Berg 100 punten en 3e Diny Fransen met 93 punten.

Tussenstand strokeplay; 1e Hans Strijkveen met 156 punten, 2e Noël Shannon met 153 punten en 3e met 125 punten Tonnie Reimink.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.