Home / / TIB Finishing Rijssen nieuwe hoofdsponsor Lemelerbergloop

TIB Finishing Rijssen nieuwe hoofdsponsor Lemelerbergloop

LEMELERBERG – TIB Finishing Rijssen is de komende drie jaar de trotse en nieuwe hoofdsponsor van de door ACO van Elderen georganiseerde Lemelerbergloop op 2 november. Naast de Lemelerbergloop is TIB Finishing deskundig op het gebied van complete binnenbouw, ook hoofdsponsor van de Ravijnloop in Nijverdal op 13 oktober. De twee zwaarste crosslopen in de regio genieten alom bekendheid en trekken deelnemers uit het hele land. In verband met de belastbaarheid van dit prachtige stuk natuur is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 450.

Deelnemers dragen niet alleen de hardloopsport een warm hart toe, ook het Landschap Overijssel wordt ondersteunt: van elke inschrijving gaat er 1 euro naar het Schapenadoptieplan. Er zijn in totaal vier afstanden: 1 km voor de jeugd t/m 9 en 12 jaar, 2,5 km voor de jeugd t/m 15 jaar, de 5,3 en de 10,8 km voor dames en heren vanaf 15 jaar.

Voor meer info en inschrijven: www.lemelerbergloop.nl en www.ravijnloop.nl

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.