Home / / Team Dalfsen wint gemeentelijk koersbaltoernooi

Team Dalfsen wint gemeentelijk koersbaltoernooi

OUDLEUSEN – Afgelopen week vond voor de negentiende keer het gemeentelijk koersbaltoernooi plaats, deze keer was de locatie De Wiekelaar in Oudleusen. Totaal zeven teams uit, Oudleusen, Nieuwleusen, Lemelerveld, Dalfsen en Hoonhorst streden om de wisselbokaal.

Na zeven spannende wedstrijden was de uitslag bekend. Het team uit Dalfsen won het gemeentelijke toernooi en ging met de bokaal naar huis. Tweede werd team één uit Hoonhorst en als derde eindigde Nieuwleusen. Aan team Dalfsen de eer om volgend jaar organisator te zijn van dit jaarlijkse sportieve evenement.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.