Home / / Talentenbrigade Agnieten College organiseert Party Night

Talentenbrigade Agnieten College organiseert Party Night

DALFSEN/NIEUWLEUSEN – De Talentenbrigade van het Agnieten College Nieuwleusen organiseert op vrijdagavond 27 september een Party Night in de Spil. Van 19.00 uur tot 21.00 uur is er een programma met karaoke, dans en muziek. 

Queen, AC DC en rapper Boef laten zich in een verrassende versie horen. Humor ontbreekt eveneens niet, zo komt onder andere het hondenasiel langs. De toegang is gratis.

De Talentenbrigade sluit met de Party Night aan bij de aandacht voor de TOP 2000 binnen de Spil. Zo zal er de komende maanden op allerlei manieren aangehaakt worden bij dit populaire muziekprogramma.

De samenwerking tussen de Talenten Brigade en de Spil, met alle andere organisaties zoals de Bibliotheek, Interakt Contour, Saam Welzijn, de Muziekschool MecMuziek, en het beheer, zal geïntensiveerd worden. Op deze manier is de Talentenbrigade een vaste verbindingspartner aan het worden. Nieuwe Talententeams komen de komende periode met graffitipresentaties, een bmx fietswedstrijd, een picknick voor jong en oud en een lasergun strijd.

Lees ook

‘Lenteblommen’ toont aan dat lente niet alleen bij de jeugd hoort

OMMEN – Sinds afgelopen donderdag hangt er een bijzonder schilderij, genaamd ‘De Lenteblommen’ bij Brasserie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.