SV Dalfsen verliest onnodig van Be Quick’28

DALFSEN – Afgelopen zaterdagmiddag speelde SV Dalfsen haar tweede bekerwedstrijd, dit keer op Sportpark Gerner. De omstandigheden waren perfect; droog, niet te warm en een prima grasmat. Desondanks namen de Zwollenaren de punten mee: 2-4.

Door een rode kaart in de eerste bekerwedstrijd was bij Dalfsen Niek van Ringen geschorst en ook Koen Sloot (blessure) en Fernandez Pruik (vakantie) ontbraken, waardoor trainer Jacob Grooten met name in de defensie enkele wijzigingen moest doorvoeren.

De eerste fase van de wedstrijd ging redelijk gelijk op waarbij beide teams goede mogelijkheden kregen en de keepers handelend moesten optreden. Toch was het Be Quick’28 dat op voorsprong kwam door een prima doelpunt van Winkeler, dit was tevens de ruststand.

Na rust was het Be Quick’28 dat het initiatief nam en door een doelpunt van Woltman op een verdiende 0-2 kwam. Na enkele wisselingen kwam Dalfsen sterk terug, eerst zorgde een knappe kopbal van Kamphuis voor de aansluitingstreffer en even later was het Rietman die met een pegel van twintig meter de gelijkmaker binnenschoot.

Met nog zo’n twintig minuten spelen leek het erop dat de wedstrijd op een gelijkspel afstevende, maar Be Quick’28 dacht hier anders over. Met twee prima combinatie aanvallen brachten de Zwollenaren de eindstand op 2-4.

Omdat ook KHC haar tweede wedstrijd won is Dalfsen uitgeschakeld in de bekercompetitie en resteert alleen nog een duel tegen SV Dedemsvaart, dat met twee verloren duels onderaan staat. Volgende week zondag wordt deze wedstrijd op Sportpark Gerner gespeeld, aftrap 14.00 uur.

Foto: Evert Jan Goos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.