Home / / SV Dalfsen bedankt haar vrijwilligers
 .

SV Dalfsen bedankt haar vrijwilligers

DALFSEN – Afgelopen zaterdag vond de jaarlijkse vrijwilligersdag van SV Dalfsen plaats op Sportpark Gerner. Het eerste elftal speelde thuis, de verfraaide kantine werd geopend en er was een jeu-de-boulestoernooi.

Direct na de bekerwedstrijd tegen Be Quick’28 (2-4) verzamelden de vele vrijwilligers van SV Dalfsen zich in de kantine. Na een kort welkomstwoord werd het podium gegeven aan de verfraaiingscommissie, die zich de afgelopen maanden inzette voor de verfraaide kantine. Door middel van een mooie presentatie werd het gehele proces doorlopen, vanaf de allereerste gedachten tot en met de openstelling.

Alle vrijwilligers en bedrijven die meegeholpen hebben bij dit project werden uitgebreid bedankt en het eindresultaat mag er dan ook zijn. Een moderne, gezellige en functionele ruimte die bovendien stijlvol en efficiënt is ingericht. Een groot applaus viel de commissie ten deel die, nu het project is afgrond, opgeheven wordt. Als dank mag de commissie een heerlijk hapje gaan eten op kosten van de vereniging.

Aansluitend werden drie vertrekkende leden van de activiteitencommissie bedankt voor hun diensten. Ellen Rietman, Monique van der Vegt en Marja Holsappel hebben vele jaren activiteiten voor de vereniging georganiseerd en uit handen van de voorzitter mochten ze een mooie bos bloemen in ontvangst nemen.

Ondertussen werd op het terras de barbecue aangestoken en startte het jeu-de-boulestoernooi. Uiteindelijk waren het Age Pietersma en Gert van Ringen die in een spannende finale Raymond Bakema en Marc Kool versloegen en met een mooie prijs naar huis gingen. Het feest ging nog even door waarna de organisatie kon terug kijken op een geweldige dag.

Lees ook

Telefonisch spreekuur OV

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona zijn er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren. 55-plussers met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.