Home / / Stuwzangers naar Frankrijk

Stuwzangers naar Frankrijk

VILSTEREN – Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren reist op vrijdag 8 november naar Normandië in Frankrijk om daar dat weekend deel te nemen aan het ‘Herring Festival Etaples Sur Mer’. Raaltenaar Henk Ziel van de Sallandse Bottermarkt, waar het koor recentelijk nog optrad, heeft connecties in Frankrijk en Duitsland. En zo kon het gebeuren dat er ineens een uitnodiging lag van het festival.

Zowel de organisatoren van de Sallandse Bottermarkt als de Stuwzangers zijn behoorlijk in hun nopjes. Weer een buitenlandse trip! De Stuwzangers onder aanvoering van Flip Jonkman uit Heino hebben reeds enkele Franse liederen in voorbereiding zoals ‘Quand le soleil’ en een zeer bekende Franse shanty ‘La Ballade Nordirlandaise’.

Lees ook

Ingezonden: De splinter en de balk

REGIO – Orthopedagoog drs. Gerard Bekker is in de pen geklommen naar aanleiding van het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.