Home / / Stichting Hand in Hand ontvangt waarde cheque t.w.v. 1000 euro

Stichting Hand in Hand ontvangt waarde cheque t.w.v. 1000 euro

NIEUWLEUSEN – Al meer dan 40 jaar vindt er aan het eind van het seizoen op de voetbalvelden van S.V. Nieuwleusen het Hand in Hand voetbaltoernooi plaats. De laatste jaren is de organisatie van het toernooi een samenwerking tussen de Stichting Hand in Hand, hoofdsponsor ALUVO ramen – deuren – gevels, de subsponsors Vechtdal Bouw, Gebotours, Slagerij Kouwen, Grandcafé De Viersprong en s.v. Nieuwleusen.

Aan het toernooi namen meer dan dertig teams deel. Herman Bloemers, directeur van ALUVO overhandigde een cheque van 1.000 euro aan bestuurslid Gerrit Schoonhoven van de Stichting Hand in Hand. Hierbij waren ook de subsponsors aanwezig. De stichting Hand in Hand heeft als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken alsmede ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. De stichting zal de gift hiervoor dan ook zeker gebruiken.

Eigen foto: v.l.n.r.: Annemarieke Kouwen, (Slagerij Kouwen) Gerrit Schoonhoven, (Stichting Hand in Hand) Herman Bloemers, (ALUVO) Nico Buursema (Vechtdal Bouw) en Erik de Roo (GEB tours) Iris Buursema van Grandcafé De Viersprong ontbreekt op de foto.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.