Home / / Startzondag PKN Ommen

Startzondag PKN Ommen

OMMEN – PKN-Ommen, bestaande uit de Hervormde gemeente en de Gereformeerde kerk te Ommen heeft ook dit seizoen weer een groot aanbod met vele activiteiten en initiatieven op het gebied van vorming. Er worden thema-avonden gehouden met de meest uiteenlopende onderwerpen, gespreksgroepen voor jong en minder jong en er zijn prachtige uitjes naar onder andere het klooster en zelfs een reis naar Israël.

Het jeugdwerk wordt verzorgt door PaKaN! Met activiteiten als 10er Club, CrossPoint, Kliederkerk en Meet and Eat met jonge gezinnen. Dit alles naast de Erediensten op de zondagen en de christelijke feestdagen.
Op zondag 29 september is de startzondag het startsein voor alle activiteiten binnen de PKN-Ommen. De ochtenddiensten beginnen allemaal om 10.00 uur en hebben het thema: Een goed verhaal: dagboek van drie vrouwen, met verhalen van Ruth, Naomi en Orpa. Na de dienst is er een gezamenlijk koffie drinken in het Inloophuis, Haven Oost 24. Om 12.30 uur staat er een lunch klaar en na de lunch kan men deelnemen aan de fietspuzzeltocht, van ongeveer vijftien kilometer. De fietstocht eindigt bij De Boslust school, Jonkheer Repelaerlaan 2. Daar staat iets te drinken klaar. Om 15.00 uur is er als afsluiting van de startzondag een Vesper. Ds. Coby de Haan gaat deze dienst voor en de gospelband Embrace uit Ommen verleent de muzikale medewerking.

Voor de kinderen vanaf ongeveer 10 jaar is er een leuk programma in elkaar gezet door PaKaN! Voor de jongere kinderen is er een springkussen, een voetbalclinic en zijn er leuke spelletjes en knutselspulletjes.
Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dag mee te vieren, ook wanneer u geen lid bent van één van de kerken.

Kijk voor meer informatie op: www.pkn-ommen.nl

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.