Home / / Spetterende seizoenstart van Theater De Stoomfabriek

Spetterende seizoenstart van Theater De Stoomfabriek

DALFSEN – Op zaterdag 28 september opent burgemeester Van Lenthe om 12.00 uur het nieuwe theaterseizoen van theater De Stoomfabriek in Dalfsen.

Met een gevarieerd middag- en avondprogramma, dank zij de vrijwillige medewerking van professionele en lokaal bekende artiesten en kunstenaars, biedt de Stoomfabriek haar publiek volop gelegenheid kennis te maken met de kwaliteiten en de vele mogelijkheden van het veelzijdige theater aan de Vecht.

De deuren zijn open van 12.00 uur tot ver in de avond. Zowel binnen als buiten de zaal wordt een doorlopend programma geboden met medewerking van Ernest Beuving, Jan Wolfkamp, jeugdtheater Xapp, Memory Lane, The Boothill Stompers, salonorkest Spoom en vele, vele anderen. Verscheidene artiesten, zoals het Ragazzi Quintet, dansstudio Ses en zangeres Karin Stegeman treden meerdere keren op. ’s Avonds gaan de tribunes aan de kant en kunnen de bezoekers onder het genot van een hapje en een drankje in de zaal van het theater genieten van de bands Sloe Gin en Po’Maddy.

Zondagmiddag 29 september komt het succesvolle ‘Vet’ kindercabaret voor de tweede keer in De Stoomfabriek. In dit nieuwe programma ‘Kapot VET’ jagen Jantijn, Sjamke en Nellerike allerlei dromen na. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen bij volwassenen en volwassenen bij kinderen. Dat leidt natuurlijk tot hilarische botsingen en onvoorspelbare gebeurtenissen.

VET neemt je mee naar een magische dimensie waarin niets moet, maar vooral heel veel mag: even geen regels, geen huiswerk, geen les of training. Maar wel gezellig meedoen, meeleven en je inleven in deze circusachtige revue, met veel muzikale kwaliteiten en herkenbare humor. De voorstelling is gericht op de jeugd van zes jaar en ouder en begint om 15.00 uur. Kaarten zijn te koop via www.theaterdestoomfabriek.nl of bij de Primera te Dalfsen.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.