Home / / Speciale CaMo&Friends ijscodip onthuld

Speciale CaMo&Friends ijscodip onthuld

OMMEN – De grote benefietdag van CaMo&Friends4SMA komt dichterbij en ook in de aanloop van deze actiedag worden er nog allerlei acties gehouden om tot het streefbedrag van 50.000 euro te komen. Ook IJssalon Ekkelenkamp probeert met hun ludieke actie een duit in het zakje te doen.

IJssalon Ekkelenkamp heeft een speciale CaMo&Friends dip ontwikkeld, die deze vrijdag door Cato en Moos zelf is onthuld. Paarse chocolade van Ruby chocolade met een eetbaar logo van CaMo&Friends. Cato en Moos vonden het dan ook geen probleem om de dip als eersten te proeven. De dip kost 1 euro en gaat rechtstreeks naar het goede doel. De dip is in de gehele week in aanloop van het evenement verkrijgbaar. Zaterdag 14 september zal IJssalon Ekkelenkamp op de actiedag net als vele andere actiehouders het opgehaalde bedrag overhandigen. Op naar de 50.000 euro!

Lees ook

Collecte Amnesty International volledig online

14 t/m 20 maart 2021 DALFSEN – Gelijke rechten voor mannen en vrouwen, trouwen met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.