Home / / Soli Deo Gloria zoekt donateurs

Soli Deo Gloria zoekt donateurs

OMMEN – Christelijke Muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen houdt in de week van 16 september een donateursactie in de wijk De Laarakkers in Ommen. Op dinsdag 17 en donderdag 19 september zal er muziek klinken in deze wijk en kunnen belangstellenden zich aanmelden als Donateur, Supporter of Vriend van SDG. Daarmee wordt de bruisende muziekvereniging in Ommen ondersteund.

De 120 leden tellende vereniging is met rond de 30 optredens per jaar zeer actief in Ommen en daarbuiten. Binnen de fanfare orkesten en de slagwerkensembles wordt gezelligheid, muzikaliteit en ambitie op succesvolle wijze gecombineerd. Al jaren kan SDG rekenen op trouwe supporters en donateurs die belangeloos financiële steun geven aan de vereniging. Maar er is geld nodig om de stijgende kosten van opleidingen, instrumenten, optredens en gebouwkosten te financieren. Daarom werft SDG nieuwe Donateurs (12 euro/jaar), Supporters (25 euro/jaar) en Vrienden van SDG (50 euro/jaar). Meer informatie over deze donateursactie is te vinden op: www.sdgommen.nl

Lees ook

Consultatie verkeersstructuur Ommen half maart van start

OMMEN – De komende jaren wordt de verkeersstructuur in en rond het centrum van Ommen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.