Home / Uncategorized / Socialrun Team Balkbrug loopt weekend lang voor goed doel

Socialrun Team Balkbrug loopt weekend lang voor goed doel

BALKBRUG – De lopers zijn volledig getraind, de voorbereidingen zijn zo goed als voltooid, dus Socialrun Team Balkbrug is er klaar voor om komende vrijdag te beginnen aan de Socialrun. Dit is een estafetteloop van 555 kilometer, die vanaf Soesterberg, door Balkbrug, Leeuwarden, de Afsluitdijk, Den Haag en dan weer in Soesterberg eindigt en een weekend lang duurt.

Ook dit jaar gaat het team weer haar best doen om zo veel mogelijk geld op te halen. Vorig jaar liepen ze 30.000 euro bij elkaar voor de Roparun, waarmee ze voor zorginstellingen in de omgeving tien koppelbedden konden regelen. Dit jaar zijn er naast de Socialrun zelf, waar geld gaat naar de psychisch zwakkeren in de samenleving, ook zes lokale goede doelen gevonden.

Reestdal Outdoor en camping ‘t Reestdal in Balkbrug, Het Thomashuis aan de Ommerschans, De Reestlandhoeve in Oud Avereest, De Nieuwe Weg in de Vinkenbuurt en Zorgboerderij Teun’s Hoeve aan de Maatschappijwijk zijn dit jaar de doelen. Deze instanties staan allemaal in het teken van ondersteuning aan mensen met een beperking in welke zin dan ook.

Omdat de route door Balkbrug gaat en de teams vrijdagavond langs komen, organiseert het team dan ‘De Nacht Van Balkbrug’ vanaf 21.00 uur. Dit vindt plaats op het terrein van Buiter Beton aan de Hoogeveenseweg 27. Een leuk feest, waar de aanwezigen de teams lekker kunnen aanmoedigen. Er is geen entree, maar er staat wel een melkbus voor donaties. De opbrengst komt uiteraard volledig ten goede aan de goede doelen.

Lees ook

FC Ommen heeft de eerste driepunter binnen

Foto: Marvin Veerman (FC Ommen) haalt uit, Jorn Hekman kijkt toe   OMMEN – Op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.