Home / / Saam Welzijn organiseert lasergame voor basisschooljeugd

Saam Welzijn organiseert lasergame voor basisschooljeugd

VECHTDAL – Voor kinderen in groep 5, 6, 7 en 8 van het basisonderwijs organiseert Saam Welzijn binnenkort een lasergame. Deze activiteit vindt plaats in De Spil in Nieuwleusen (3 oktober) en de sporthal van het Heidepark in Lemelerveld (26 september).

Op beide plaatsen wordt er verzameld om 15.15 uur en duurt de activiteit van 15.30 tot 17.00 uur. De kosten bedragen 1 euro per persoon. Opgeven is verplicht en kan tot een dag van tevoren. Aanmelden kan via h.vdberg@saamwelzijn.nl of 06-15919465.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.