Home / / SV Nieuwleusen bedankt sponsoren dug-outs

SV Nieuwleusen bedankt sponsoren dug-outs

NIEUWLEUSEN – Tijdens de open dag van SV Nieuwleusen konden geïnteresseerden onlangs een kijkje nemen op het vernieuwde sportpark van de vereniging. De club nam het nieuwe clubhuis in gebruik, maar ook het hoofdveld kreeg een nieuwe uitstraling. Naast een nieuw leunhek werden er twee nieuwe dug-outs geplaatst.

Deze dug-outs zijn geproduceerd door Hoekman Roestvaststaal uit Nieuwleusen. Het ontwerp was van Van Dijk Ontwerp & Engineering. Het uitgangspunt van het ontwerp was een moderne uitstraling met voldoende zitplekken in de clubkleuren voor wisselspelers en de technische staf. Met het ontwerp werd er aangeklopt bij Hoekman Roestvaststaal uit Nieuwleusen, toeleverancier van plaatwerk lassamenstellingen. Hoewel het maken van dug-outs niet tot de dagelijkse werkzaamheden van het metaalbedrijf behoort, zagen zij wel de mogelijkheden om ze te produceren.

Hoekman deed de toezegging om in een co-sponsoring met Autobedrijf Zieleman de productie voor zijn rekening te nemen. Met een van de engineers van Hoekman werd het ontwerp tegen het licht gehouden om tot een produceerbaar geheel te komen. Om de kosten beheersbaar te houden en het éénvoudiger door het productieproces te laten lopen, werd in samenspraak het design herzien. Daarbij werd gekeken of er zoveel mogelijk uit handelsformaten geproduceerd kon worden. Het resultaat was een kant en klaar bouwpakket, dat door de vrijwilligers van de bouwploeg op locatie in elkaar kon worden gezet.

V.l.n.r.: Heleen Wildvank – Hoekman, Wim van Dijk en André en Wilco Zieleman (Foto: Evert Jan Goos)

Lees ook

Gemeente Dalfsen peilt interesse voor glasvezelaansluiting

DALFSEN – Voor 650 huishoudens in Nieuwleusen komt er alsnog een kans op een glasvezelaansluiting …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.