Home / / RTV Vechtdal introduceert het ‘Ondernemerscafé’

RTV Vechtdal introduceert het ‘Ondernemerscafé’

REGIO – Het Ondernemerscafé Vechtdal is een programma voor en door ondernemers uit de regio dat elke eerste maandagavond van de maand wordt gehouden. Aan de hand van een thema wordt een open gesprek gevoerd met ondernemers, die als gast aanschuiven rond de stamtafel. Het eerste Ondernemerscafé is op 7 oktober in het Paviljoen aan de Vecht in Ommen tussen 20.00 – 21.00 uur. Het Ondernemerscafé wordt rechtstreeks uitgezonden op Vechtdal FM en is later in drie wekelijkse afleveringen te zien op VechtdalLeeft TV.

Het thema van de eerste uitzending is: ‘Is genoeg genoeg?’ De gasten die hierover met presentator Gemma Lammers in gesprek gaan zijn: Henk Riezebos van aannemersbedrijf Riezebos uit Dalfsen; Dick Dunnewind van dakdekkersbedrijf Dunnewind-de Lange uit Ommen; Kees Pijp van Adventure Design uit Hardenberg en Wendy de Vries van Verf & So uit Balkbrug.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.