Home / / Rosengaerde organiseert bijeenkomst over vrijwilligerswerk

Rosengaerde organiseert bijeenkomst over vrijwilligerswerk

DALFSEN – Zorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen organiseert op vrijdag 20 september een bijeenkomst over vrijwilligerswerk.

Rosengaerde prijst zich gelukkig met een prachtige groep vrijwilligers. Dankzij hun inzet is er bij Rosengaerde net dat beetje extra voor de cliënten mogelijk. Om dit te kunnen blijven doen, zijn nieuwe enthousiaste vrijwilligers van harte welkom. Er zijn veel mogelijkheden die gematcht kunnen worden met talenten, interesses en beschikbare tijd.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de informatiebijeenkomst op vrijdagochtend 20 september bij Rosengaerde bij te wonen. Het begint om 10.00 uur, de koffie staat klaar. Aanmelden is niet nodig en iedereen is van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met vrijwilligerscoördinator Wendy Flim via vrijwilligerswerk@rosengaerde.nl of 0529-431541.

Lees ook

Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen wint van Huisse

DALFSEN – Na vijf competitiewedstrijden staat dames 1 van Morrenhof-Jansen Handbal Dalfsen bovenaan het rechterrijtje …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.