Home / / Ramon Hulleman maakt het verschil bij OZC versus SCD ‘83

Ramon Hulleman maakt het verschil bij OZC versus SCD ‘83

OMMEN – Doordat SCD ’83 en HTC er op de Boekweit in Dedemsvaart niet uit kwamen (2-2) staat OZC bovenaan in poule 34 van de bekercompetitie. De geelhemden hadden in ’s Heerenbroek, een nederzetting aan de weg van Kampen naar Zwolle, aan de kleinst mogelijke overwinning genoeg de koppositie te pakken. Voor het tweede duel in deze vierkamp kwam SCD ’83 op bezoek. Aan de hand van coach Richard Tempelman opereren de bezoekers wat anoniem in klasse 3D Noord. Ook OZC opereert in 3D, maar dan in de afdeling Oost en heeft net als de ploeg uut de Voart een kleurloos seizoen achter de rug. Gelijkwaardig op papier, maar de parktijd is vaak weerbarstig.

En inderdaad, de kemphanen waren aan elkaar gewaagd. Maar de ploeg van Tempelman heeft een goudhaantje in de ploeg. Ramon Hulleman was drie keer trefzeker. Twee keer kon de thuisploeg antwoorden, maar na de derde goal van Hulleman was de koek op. De bezoekers hadden een lekker begin. Nauwelijks had arbiter Stan Endeman de wedstrijd op gang gebracht op de bal lag al in het netje. Het eerste van Rob Schuldink te doen kreeg was de trieste gang naar het net. De 0-1 van Hulleman werd als snel geëgaliseerd door routinier Harm-Jan Tip. De 1-1 was tevens ruststand, maar weer werd OZC verrast in de beginfase. Captain Hullema tilde op het hele uur de stand naar 1-3. Wedstrijd op slot? Jesse de Lange bracht de spanning terug, maar eerlijk is eerlijk de 2-4 was in het restant net zo dichtbij als 3-3. Kansen over en weer, maar in de 2-3 kwam geen verandering meer.

Lees ook

OZC en OVC’21 gaan fuseren

OMMEN – OZC en OVC’21, de twee voetbalverenigingen in Ommen, gaan fuseren. Dat is de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.