Home / / Proef Muziek tijdens Proef Dalfsen

Proef Muziek tijdens Proef Dalfsen

DALFSEN – Ben jij muzikaal? Tap je altijd mee als je een leuk liedje hoort? Heb je het gevoel dat je wilt dansen bij een vrolijk nummer? Of heb je al een instrument gespeeld en wil je weer beginnen? Kom dan tijdens Proef Dalfsen naar Proef Muziek in De Vier Gezichten, Emmastraat 10 in Dalfsen. Op zaterdag 14 september zet Muziekvereniging Excelsior Dalfsen de deuren van 11.00 tot 16.00 uur open voor kinderen en volwassenen.

Tijdens Proef Muziek kun je meedoen aan verschillende workshops en leuke activiteiten. Blaas jij je eerste noot op een trompet, bugel, saxofoon, trombone of hoorn tijdens de workshop blazen? Wil je een keer op een slagwerkinstrument slaan? Doe dan mee met een workshop slagwerk. Leer hoe je een baton, zo’n glimmende stok van de majorettes op straat, moet draaien. Weet jij het verschil tussen een euphonium en een bas? Kom kijken, meedoen en proeven van muziek. Het wordt een superleuke dag en je mag zo binnenlopen. Je wordt begeleid door de muzikanten van Excelsior, jong en oud. Wist je trouwens dat muziek leren spelen heel goed is voor de algemene ontwikkeling van een kind? Dat ze daardoor leren meer dingen tegelijk te doen, dat ze moeten oefenen om beter te worden en dat sommige kinderen die moeilijk presteren op andere gebieden, juist in muziek heel goed kunnen zijn? Bovendien is Excelsior ook nog eens een gezellige club en een echte vereniging.

Uiteraard treedt Excelsior ook op tijdens Proef Dalfsen. Twirlgroep A laat ’s ochtends om 11.00 uur bij de Westermolen een show zien en ’s middags om 14.00 uur doen ze het nog een keer op het Kerkplein. Onze blaaskapel, De Vechtboerties, is altijd in voor een feestje en spelen een lekker deuntje tijdens het Bierfestival om 16.30 uur. Meezingen en dansen mag! Ben je niet in de gelegenheid om te komen, heb je wel interesse in muzieklessen of leren twirlen. Je mag altijd 4 gratis proeflessen volgen voor slagwerk, blazen en twirlen. Stuur een email naar bestuur@excelsiordalfsen.nl of kijk op de website www.excelsiordalfsen.nl.

Lees ook

Danique Noordman speelt de komende drie jaar bij PEC Zwolle

DALFSEN – Voetbalster Danique Noordman (17) uit Dalfsen speelt de komende drie seizoenen voor PEC …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.