Home / / Peutergym bij het Boekstartcafé

Peutergym bij het Boekstartcafé

OMMEN – In Bibliotheek Ommen wordt woensdag 4 september weer een Boekstartcafé gehouden.

Grote broers en zussen zijn alweer naar school. Kinderen tot 4 jaar hebben dus hun papa’s en mama’s voor zichzelf. Dat alleen al is een prima reden om ze op de eerste woensdag van september mee te nemen naar het Boekstartcafé.

Niet alleen om te luisteren naar een mooi verhaal, maar ook voor een lekker actief uurtje peutergym met Energy Ommen. In het BoekStartcafé in de Bibliotheek Ommen wordt altijd voorgelezen. Tegelijk met het voorlezen zijn er wisselende activiteiten voor de kinderen. Het Boekstartcafé begint om 10.00 uur.

Lees ook

Fietstocht van Saam Welzijn vanuit Dalfsen

DALFSEN – Saam Welzijn in Dalfsen houdt op dinsdag 27 juli weer een fietstocht. Vertrek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.