Peutergym bij het Boekstartcafé

OMMEN – In Bibliotheek Ommen wordt woensdag 4 september weer een Boekstartcafé gehouden.

Grote broers en zussen zijn alweer naar school. Kinderen tot 4 jaar hebben dus hun papa’s en mama’s voor zichzelf. Dat alleen al is een prima reden om ze op de eerste woensdag van september mee te nemen naar het Boekstartcafé.

Niet alleen om te luisteren naar een mooi verhaal, maar ook voor een lekker actief uurtje peutergym met Energy Ommen. In het BoekStartcafé in de Bibliotheek Ommen wordt altijd voorgelezen. Tegelijk met het voorlezen zijn er wisselende activiteiten voor de kinderen. Het Boekstartcafé begint om 10.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.