Home / / Pak het podium bij Jeugdtheaterschool Dalfsen

Pak het podium bij Jeugdtheaterschool Dalfsen

DALFSEN – Jeugdtheaterschool Dalfsen biedt jongeren alle ruimte om te schitteren. Dit seizoen start de theater-jaarcursus voor jongeren van 8 t/m 12 jaar. Dit betekent een jaar lang theaterlessen en toewerken naar een mooie eindvoorstelling. Er zijn ook opleidingsklassen voor jongeren van 9 t/m 13 jaar en 14 t/m 21 jaar; acteerlessen voor kinderen en jongeren die de podiumkunst bovengemiddeld interessant vinden. Deze lessen worden in Zwolle gegeven.

Op vrijdag 20 september is er kennismakingsles voor de theatercursus. Op 27 september wordt aangevangen met de jaarcursus. En op zaterdag 21 september zijn de audities voor de opleidingsklassen in het Papenstraattheater, Zwolle.

Voor meer informatie over de locatie, tijden, kosten en opgave: www.jeugdtheaterschooldalfsen.nl.

Lees ook

Gebrek aan fatsoen of lamlendigheid?

Ingezonden brief OMMEN – Fee Klinkenberg stuurde de redactie van het Ommer Nieuws een e-mail …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.