Home / / OZC dames 1 bekert verder

OZC dames 1 bekert verder

OMMEN – De dames van OZC hebben de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt. De ploeg won afgelopen zaterdag op eigen veld met 5-2 van Bergentheim.

Binnen 10 minuten komt OZC op een 0-1 achterstand door een oplettende speler van Bergentheim en een misverstand aan de kant van OZC. Na deze goal heeft OZC moeite om het voetballen weer op te pakken, maar door een schitterend afstandsschot van Leonie zijn ze weer ‘back in the game’, 1-1. Een wissel aan de kant van OZC en Robin valt helaas geblesseerd uit. Silke kwam het team versterken. Een hele mooie corner van Martine vliegt de goal in en zorgde voor de 2-1. Binnen 1 minuut komt Bergentheim op 2-2 door middel van een mooie vrije trap op randje zestien. Uiteindelijk gaat OZC met een 2-2 stand de rust in, na enkele kansen over en weer.

Na rust werd er wat angstig gevoetbald en lukt het OZC niet om kansen af te maken. Af en toe een gevaarlijke uitbraak van Bergentheim maar uiteindelijk is het OZC die de wedstrijd over de streep trekt en wint met 5-2. Luna, Carin en Inez zijn degenen die een goaltje hebben meegepakt. OZC dames 1 is door in de beker en maakt zich op voor volgende week: start van de competitie.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.