Home / / OZC dames 1 wint de eerste competitiewedstrijd

OZC dames 1 wint de eerste competitiewedstrijd

HEINO/OMMEN – Zaterdag 21 september speelde OZC dames 1 de eerste competitiewedstrijd tegen Heino. Heino trapt af en de wedstrijd begint gelijkwaardig. In de loop van de eerste helft wordt OZC sterker en creëren ze een aantal kansen.

In de 25e minuut is er een grote kans voor OZC, maar deze wordt gepakt door de keeper van Heino. Enkele minuten later probeert Carin Bakhuis van afstand, maar deze bal gaat net naast. Er volgen nog een aantal kansen, die helaas niet eindigen als een doelpunt. Net voordat het fluitsignaal klinkt voor rust is het toch raak. Linda Dankelman geeft een lange bal op Tanja Hamhuis, die de bal naar Martine Zweers speelt. Zij schiet de bal in de kruising. 1-0 voor OZC.

Na de rust trapt OZC af en begint Heino met een schot op het doel. Pascal Melenboer weet deze te redden. In de 52e minuut is het weer raak voor OZC. Roos Bakker geeft een lange bal op Martine Zweers, die de bal voorgeeft op Tanja Hamhuis die vervolgens scoort. OZC blijft de betere ploeg in Heino. Dit blijkt, want in de 68e minuut weet Tanja Hamhuis weer te scoren. OZC creëert nog kansen, maar helaas zonder resultaat.

In de laatste paar minuten proberen Robin Poelarends en Tanja Hamhuis het nog één keer. Echter doordat de bal te laat gespeeld wordt, staat Tanja helaas buitenspel. Met 3 punten gaat OZC naar huis. De dames kijken uit naar volgende week tegen Juliana’ 32 Wilhelminaschool Vrouwen 1.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.