Home / / Optisport neemt zwemschool Kontrast Dalfsen over

Optisport neemt zwemschool Kontrast Dalfsen over

DALFSEN – Zwemschool Kontrast in Dalfsen gaat over in andere handen. Per 1 oktober zal de zwemschool overgedragen worden aan Optisport Exploitaties. De nieuwe zwemschool krijgt een deel van de onlangs gesloten saunaruimtes als eigen accommodatie, met een eigen ingang.

Hiermee hebben Hanny en Jenni Hilgenkamp, eigenaren van Kontrast Sport & Wellness een goede opvolger gevonden voor de druk bezette zwemschool. In de afspraken is het zwemmen voor leden van Kontrast veilig gesteld voor vele jaren. Vrij zwemmen voor of na de training blijft gewaarborgd, evenals het zwemmen voor de gasten van Buitenplaats Gerner.

Optisport is de grootste aanbieder van zwemonderwijs in Nederland. In Zwolle exploiteren ze zwembad De Vrolijkheid. Dit geeft mooie kansen tot samenwerking met Dalfsen. Voor zwemleskinderen is het tot 20 september nog mogelijk om zich aan te melden voor het zwemonderwijs zoals Kontrast het gewend was; diplomagarantie, 2-uurslessen, in 5 maanden het A-diploma en in 3 maanden het B en C-diploma. Alles tegen de huidige tarieven. Er zijn naast de bestaande lessen ook lessen op zondag mogelijk. Alle bestaande en nieuwe leskinderen merken dus niets van de overgang in het lesprogramma of rooster, maar ze hebben wel een mooie eigen accommodatie vanaf 1 oktober.

Voor meer informatie of opgave kan men terecht op: www.kontrastdalfsen.nl.

Lees ook

Raad & Recht biedt gratis hulp bij jaarlijkse belastingaangifte

(Advertorial) OMMEN – Het Belastingteam van Raad en Recht biedt ook dit jaar weer gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.