Opfriscursus Rijvaardigheid Senioren

DALFSEN – Automobilisten van 55 jaar en ouder, wonend in de gemeente Dalfsen, kunnen in september deelnemen aan een opfriscursus rijvaardigheid georganiseerd door VVN afdeling Dalfsen. De cursus omvat informatie over de veranderingen in de verkeersregels en voorlichting over medicijngebruik in combinatie met autorijden. De cursus biedt tevens een ontspannen gelegenheid om tijdens een rit van een uur in de eigen auto onder begeleiding van een erkende rijinstructeur deskundig advies over de rijstijl te krijgen.
Daarnaast krijgen cursisten een vragentest over de verkeerstheorie.
Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden. De theorie is op donderdagochtend 19 september van 09.00 tot ongeveer 12.00 uur en de praktijk op donderochtend of -middag 26 september a.s. U kunt zich alleen opgeven als u zowel de theorie- als de praktijkles volgt.
Opgave is mogelijk t/m 11 september a.s. bij Johan Holsappel, bij voorkeur via de mail: johan.holsappel@hotmail.nl met vermelding van naam, adres, tel. en e-mailadres, of tel. 0629000815 (bvk ’s avonds).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.