Home / / Oecumenische viering en zangdienst

Oecumenische viering en zangdienst

DALFSEN – Op zondag 29 september zijn er in de Grote Kerk te Dalfsen twee ‘welkom-diensten’. Deze diensten volgen op de Kerkproeverij die onlangs door het Podium van Kerken is georganiseerd.

’s Morgens is er een oecumenische viering o.l.v. ds. Tabitha Keuning en diaken Hans Enthoven met medewerking van het Rooms Katholieke Herenkoor o.l.v. Arjan Seinen. Thema: ‘Vrede verbindt over grenzen.’ De dienst begint om 9.30 uur. ’s Avonds om 19.00 uur is er een zangdienst m.m.v. gospelkoor Akousate o.l.v. Bert Bootsma. Het orgel zal worden bespeeld door Wim van Lenthe. Het thema is: ‘Welkom’. Nanette Jansen presenteert de zangdienst; er is geen preek. Bij beide diensten is er na afloop gelegenheid elkaar in de kerk te ontmoeten met koffie, thee of limonade. Iedereen is van harte welkom.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.