Home / / Oecumenische viering bij De Olde Lucashoeve

Oecumenische viering bij De Olde Lucashoeve

LEMELE – De Raad van Kerken van Lemelerveld en Lemele houdt op zondag 15 september een oecumenische viering op het terrein van camping De Olde Lucashoeve in Lemele. Deze viering in de buitenlucht heeft als thema ‘Ik zie, ik zie wat jij niet ziet’. Muzikale medewerking komt van muziekvereniging Kunst na Arbeid uit Lemele; voorgangers zijn pastoraal werker Marga Klein Overmeen en ds. Leon Eigenhuis. Iedereen, jong en oud, is welkom. Wel graag zelf een tuinstoeltje meenemen. Bij slecht weer wijkt de organisatie uit naar de Ichthuskerk in Lemele. Aanvang is om 10.30 uur. De Olde Lucashoeve is te vinden aan de Kerkweg 30 in Lemele.

Lees ook

Sociale moestuin bij Lindehoeve heeft niet over belangstelling te klagen

DALFSEN – “Altijd al eens je eigen groente en fruit willen verbouwen? Op het terrein …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.