Home / / Nog enkele plekken vrij op het jeugdkamp Vechtgenotenhuis

Nog enkele plekken vrij op het jeugdkamp Vechtgenotenhuis

OMMEN – Ben jij nieuwsgierig en ontdek jij graag nieuwe dingen? Ga dan mee met het jeugdkamp van het Vechtgenotenhuis. Een weekend lang worden er allerlei leuke en spannende activiteiten georganiseerd in en om groepsaccommodatie de Wolfskuil in Ommen.

Dit bijzondere kamp is voor kinderen die zelf of in hun gezin te maken hebben (gehad) met kanker. In het weekend van 27 t/m 29 september zullen ze door een goed opgeleid team worden begeleid en leuke avonturen beleven, lachen, praten, luisteren en vooral samen met lotgenootjes even niet bezig zijn met kanker.
Dit kamp is een jaarlijks terugkerend evenement van het Vechtgenotenhuis. Het inloophuis biedt (ex-)kankerpatiënten en hun naasten een plek om op adem te komen, creatief bezig te zijn of informeert via lezingen. Het laatste weekend van september is speciaal gereserveerd voor de kinderen. “De impact is groot en de ervaring leert dat even een weekend weg zijn met lotgenootjes waar geen enkel gesprek taboe of gek is, heel fijn is voor kinderen”, aldus één van de begeleidsters. “Sommige kinderen gaan al meerdere jaren mee en daarvan zie en hoor je dat dit kamp echt iets met ze doet.”

Het kamp is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 17 jaar en er zijn nog enkele plekken vrij. Dus geef je snel op. Kosten bedragen 30,00 euro per kind. Voor elk volgend kind gaat de prijs met 5 euro omlaag. Opgeven kan tot 20 september via: jeugdkamp@vechtgenoten.nl.

Lees ook

Consultatie verkeersstructuur Ommen half maart van start

OMMEN – De komende jaren wordt de verkeersstructuur in en rond het centrum van Ommen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.