Home / / Nieuwe leden voor zanggroep Out of the Blue en Ni’jluusn Van Vrogger

Nieuwe leden voor zanggroep Out of the Blue en Ni’jluusn Van Vrogger

NIEUWLEUSEN – Zangroep Out of the Blue uit Nieuwleusen beleefde donderdag 12 september een geslaagde open repetitieavond. De vereniging hield er een aantal nieuwe leden aan over, evenals Ni’jluusn Van Vrogger.

Op de druk bezochte avond op de sfeervolle locatie van museum Het Palthehof nam dirigente Marion Mulders het publiek vol enthousiasme mee in de kunst van het instuderen van muziekstukken Zij liet zien hoe het koor zich de meerstemmige melodieën eigen maakte. Met voorbeelden liet de dirigente het publiek horen dat ook het variëren in volume en ritme heel belangrijk is om een song boeiend te maken.

Het koor studeerde nieuwe stukken in, maar bracht ook een aantal goed ingestudeerde nummers ten gehore, variërend van Nederlandstalig, pop, folk tot wereldmuziek. Op deze manier kregen de geïnteresseerden een mooi inkijkje in het verloop van de repetities en het repertoire van Out of the Blue.

Het bleek een geslaagde aanpak: de open repetitieavond heeft voor zowel Out of the Blue als Ni’jluusn Van Vrogger een aantal nieuwe leden opgeleverd.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.