Home / / Nieuw seizoen Creatief Café boordevol leuke activiteiten

Nieuw seizoen Creatief Café boordevol leuke activiteiten

NIEUWLEUSEN – Afgelopen jaar trokken Kulturhus de Spil en Saam Welzijn samen op en lanceerden ze het nieuwe concept Creatief Café; gezamenlijk aan de slag met verschillende workshops in Grand Café de Spil in Nieuwleusen.

Na een pilot van zes activiteiten is de conclusie dat er behoefte is aan een locatie waar je zo af en toe gezellig met elkaar creatief aan de slag kan. Zo organiseerden beide organisaties afgelopen jaar onder meer een handletterworkshop, fotografiecursus voor beginners en een avond waarop iedereen servies hip kon versieren.

Dit succes wordt in 2019-2020 voortgezet en de jaarplanning is bekend. Denk aan dansen op salsamuziek, Vechtdalbieren proeven, bonbons maken en dikke dames schilderen. De aftrap vindt plaats op 1 oktober (van 19.00 – 21.00 uur) met een workshop ‘flessentuin’. Deelnemers maken hun eigen ‘mini-ecosysteem’ waar ze thuis (bijna) niets meer aan hoeven te doen.

Aanmelden kan via stefankeijzer@despilnieuwleusen.nl. Kosten bedragen 35 euro per persoon, inclusief begeleiding, materiaal, drankje en iets lekkers.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.