Home / / Museum Palthehof ruimt op

Museum Palthehof ruimt op

NIEUWLEUSEN – De collectie van museum Palthehof is opgebouwd aan de hand van schenkingen van leden en van de bevolking. Nog wekelijks wordt het museum verrast met nieuwe voorwerpen.

Echter de ruimte in het museum heeft zijn beperkingen en het magazijn raakt vol. De collectie wordt nu gefotografeerd en beschreven. Het blijkt dat er van sommige onderwerpen dubbele of gelijkwaardige objecten aanwezig zijn. Ook zijn er voorwerpen die niet op een goede wijze in het museum getoond kunnen worden. Daarom stelt het museum de bevolking nu in de gelegenheid een goede bestemming te vinden voor de overbodige spullen of om spullen voor een redelijke prijs over te nemen. De opbrengst komt ten goede aan het museum. De ontzamelde objecten staan in de voormalige winkelruimte van Ruinemans Hobbymarkt, Burg. Backxlaan 29. Iedereen is daar op woensdag 18, donderdag 19 en vrijdag 20 september van harte welkom van 10.00 tot 15.00 uur.

Lees ook

Crossloop in plaats van de Bouwman Bissinghrun

OMMEN – In verband met de huidige coronasituatie, heeft de organisatie van de Bouwman Bissinghrun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.